Vi glæder os, at du er interesseret i at sælge honning til os! Indenfor vi kan købe din honning, behøver vi nogle ting fra dig:

Registreringsattest

For at sælge honning til Swienty Commodities ApS, skal du være registreret hos Fødevarestyrelsen og vi skal have en kopi af din registreringsattest.

Her kan du få en registreringsattest ved fødevarestyrelsen.

Honningprøve

Hvis du gerne vil sælge større mængder af honning (ikke i spande), venligst udfyld formularen og send den til følgende adresse sammen med en 1kg prøve af honningen:

Swienty Commodities ApS
Hørtoftvej 16
DK-6400 Sønderborg

Formular: Honningprøve

Så snart vi har fået prøven kontakter vi dig. Prøverne bruges til analysen af honningen.

Emballage

Vi køber honning i 20kg engangsspand, i 300kg tønder og i palletanke.

1. Spande

Spande bør kun anvendes en gang og kan købes hos Swienty A/S i Ragebøl eller her online. Når vi modtager honningen, trækker vi ét kg fra brutto vægten på hver spand.

Skriv venligst navn, honningtype og slynge dato på hver spand. (Ikke på låget, tak.)

2. 300kg industri ståltønder

Industri stål tønder skal være godkendt til levnedsmidler og malet med levnedsmiddelsgodkendt maling både udvendigt og indvendigt. Tønderne må ikke være beskadiget eller vise tegn på rust. Før honningen påfyldes, skal tønden være rengjort uden brug af skadelige kemikalier. Vi leverer gerne nye tønder mod et depositum.

Venligst informer os i god tid, hvis du har brug for tønder.

3. Palletanke

Palletanke skal, ligesom ståltønder, være produceret af levnedsmiddelsgodkendt materiale, ikke være beskadiget og være grundigt rengjort uden brug af skadelige kemikalier.