Swienty Commodities ApS er en forhandler af biprodukter. Vi blev grundlagt i 2013 som et datterselskab af Swienty A/S – en internationalt hæderkronet biavls materiel virksomhed.

Grundtanken ved grundlæggelsen var at øge eksporten af dansk honning. Siden har virksomheden oplevet stor vækst. I dag gør virksomheden brug af sit omfattende netværk i biavlsbranchen for at tilbyde et stort udvalg af honning og andre biprodukter fra hele verden.

Siden grundlæggelsen har vores mission været, at eksportere dansk honning for at stabilisere honning priserne i Danmark. Baseret på denne mission har vores sortiment udviklet sig hurtigt. I dag kan vi ikke kun tilbyde danske produkter, men også ren honning og bivoks fra hele verden.

Som en forhandler af biprodukter gør vi brug af den erfaring og viden, som Swienty A/S har opbygget gennem mere end 3 årtier i biavlsbranchen. Men stadigvæk søger vi altid nye partnere, som deler vores høje krav til kvalitet og service.

Vores vision er at kunne tilbyde verdens bedste honning!

Vi er specielt stolte af vores DANIDA udviklingsprojekt i Bangladesh, som vi siden 2014 har været involveret i. Med projektet er vi dedikerede til at implementere dansk kvalitetsstandard i biavl og i honning produktion inden 2018 sammen med Swienty A/S og en lokal partner. Vi håber derfor, at kunne levere bengalsk honning i den nærmeste fremtid. For at læse mere tryk her.

Your cart is currently empty.